Reparatie

Smartphone, tablet en laptop reparatie

 

Samsung telefoon repareren in Groningen

Whitephone is gespecialiseerd in het repareren van smartphones. Wij zijn een geautoriseerd bedrijf voor het repareren van uw smartphone. Door onze geruime ervaring op het gebied van smartphones kunnen wij u helpen met alle soorten Samsung telefoons. Wij repareren alle Samsung telefoons. Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge Plus, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 Plus, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 Plus. Wij beheersen veel ervaring en vakkundigheid zodat we u snel en voordelig kunnen helpen. Reparaties duren bij ons vaak niet meer dan een half uur. Wij maken gebruik van authentieke componenten waardoor we alleen de beste kwaliteit leveren.

iPhone scherm reparatie in Groningen

Een barst in het scherm van je telefoon kan erg lelijk zijn, maar het kan ook de functionaliteit van het scherm verhinderen. Bij iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus,  iPhone X, iPhone XS, iPhone XS MAX reparatie in Groningen staat een team van experts klaar om het scherm van jouw telefoon weer vakkundig te herstellen. Het repareren van een scherm is doorgaans een klus die weinig tijd in beslag neemt. Desalniettemin zien wij dit niet als routineklus en wordt dit met een hoge mate van vakkundigheid afgehandeld. Door de korte tijdsduur van de reparatie kunt u wachten terwijl wij het apparaat herstellen. Naast de reparatie van uw iPhone scherm in Groningen kunt u bij ons ook terecht voor merken als Samsung, Huawei en Sony.

Tablet reparatie in Groningen

Heeft u problemen met uw iPad 3, 4, Air, Air 2, Mini, Mini 2, Mini 3, Mini 4, Pro 9.7, Pro 10.5, Pro 12.9, iPad 2017, iPad 2018 ? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van reparaties voor iPads. iPads zijn helaas breekbaar en reparatie kan heel duur zijn. Doordat wij gebruikte en nieuwe schermen gebruiken om uw scherm te repareren kan het bij ons heel goedkoop. Onze reparaties duren niet langer dan een half uur waardoor u snel weer een goed werkende telefoon tot uw beschikking heeft. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd op het gebied van iPads. Met onze vakkundigheid kunt u snel weer over uw iPad beschikken.

Merken die wij kunnen repareren:

 • Apple
 • Huawei
 • Samsung
 • LG
 • Asus

Laptop reparatie in Groningen

Bij schade aan uw laptop ben je bij Whitephone aan het goede adres. Een kapot scherm of andere problemen kunnen wij snel verhelpen. Onze medewerkers gaan zo snel mogelijk aan de slag met uw laptop zodat u snel weer kan beschikken over uw laptop.
Kom snel bij ons langs in de winkel aan Steentilstraat 32 in Groningen. Telefonisch of online een afspraak maken kan ook.

Waterschade reparatie in Groningen

Is je telefoon in het water gevallen of heeft je telefoon op een andere manier waterschade opgelopen? Wacht niet met reparatie en kom direct langs bij Whitephone. Bij waterschade is het belangrijk om zo snel mogelijk je telefoon te laten repareren. Whitephone is gespecialiseerd in telefoon reparatie. Wij kunnen je snel helpen met het repareren van je telefoon. Kom snel langs bij ons in de winkel of maak online of telefonisch een afspraak.

Wij repareren uw Smartphone, tablet en laptop.

 • Scherm
 • Accu
 • Oplaadconnector
 • Speaker
 • Homeknop
 • Backcover
 • Camera
 • Wifi
 • Antenne
 • Trilmotor
 • Volumeknop
 • Aan/uit knop

Werkt uw telefoon niet meer…

en weet u niet waar dit door komt? Kom gerust langs in onze winkel of bel met een van onze medewerkers. Wij staan altijd voor u klaar om u advies te geven of te helpen.

Onze werkwijze

 

Afspraak maken

Maak online of telefonisch een afspraak, of kom langs bij ons in de winkel.

Reparatie

Wij doen ons best om uw toestel zo snel mogelijk te repareren.

Ophaal of bezorgservice

Uw toestel is klaar om opgehaald te worden, of om bezorgd te worden in Groningen en omgeving.

Een half jaar garantie

Nu dat uw toestel gemaakt is krijgt u een half jaar garantie.

Whitephone Groningen

Meer dan 12 jaar ervaring.

 

 Whitephone is uw specialist op het gebied van iphone, ipad, samsung, tablets en laptop reparatie. 6 dagen in de week repareren wij de nieuwste maar ook de oudere smartphones voor onze klanten.

Uw telefoon, tablet of laptop laten repareren?

Maak nu een afspraak


Whitephone scoort 5/5 op basis van 400 beoordelingen